Jobba hos oss

Intresserad av att jobba hos oss?

Vi söker personer med bred arbetslivserfarenhet, gärna av flera branscher. Det är också viktigt att du har kunskap och erfarenhet av ISO 9001 och ISO 14001 i första hand, har du även erfarenhet OHSAS 18001 och/eller ISO 27001 är det meriterande. Det är inte nödvändigt att du har gått revisionsledarutbildning, det löser vi tillsammans för rätt person. Du ska också ha ett intresse av försäljning och själv bidra med att hitta nya kunder till oss.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, engagerade kollegor och en effektiv organisation med korta beslutsvägar. Vårt system är effektivt med minimal administration och vi jobbar 100% elektroniskt, ingen pappershantering. Vår tid ska läggas på revision och försäljning, inte administration.

Vi ställer stort ansvar på våra underkonsulter, vilket innebär att du ansvarar för planering, kontakt, revision samt uppföljning av de kunder du tilldelas eller skaffar själv.

Som underkonsult åt oss krävs att du kan fakturera dina uppdrag via eget företag eller via anställning i konsultförmedlingsföretag.

För rätt person med säljdriv finns för närvarande möjlighet till delägarskap.

Ange ”Ansökan revisor” i ämnesfältet och skriv en kort beskrivning direkt i ett e-postmeddelande och skicka till info@sbcert.se.

Välkommen med din ansökan!