Om Oss

Scandinavian Business Certification är ett ackrediterat certifieringsorgan i Sverige. Vi som arbetar och driver verksamheten är revisorer med erfarenhet för de verksamheter vi granskar.

Bolaget startades 2014 av Ulf och Peter och redan från början var en av hörnstenarna att vara en effektiv leverantör av revisionstjänster genom ett minimum av administration och ett stort kundfokus. Som kund har ni en kontaktperson, er revisor. Vi förstår våra kunders behov och ställer höga krav på våra revisorer.

Verksamheten har utan egentlig marknadsföring vuxit från att ha varit två revisorer till att idag vara ca tjugofem. Fortsatt gäller att vi har en tydlig och transparent prisbild med förmodligen marknadens lägsta priser, våra kunder ska känna sig sedda av våra revisorer och av oss och uppfatta att vi tillföra nytta på ett särskiljande sätt. Ledningen av Sbcert som idag består av tre personer är alla aktiva revisorer vilket skapar en grundläggande förståelse för verksamheten och kunders förväntningar.

Sbcert finns representerat med bred geografisk spridning i Sverige och Norge. Vi levererar ackrediterade certifieringar inom ISO 9001, 14001, 45001, 27001 och 39001. Vi är idag den förmodligen största leverantören av certifieringar för informationssäkerhet, ett för oss viktigt nischområde.

Utöver detta är vi ensam leverantör av branschcertifiering på uppdrag åt Sveriges Bildemonterares Riksförbund samt att vi levererar certifieringar åt Byggföretagen (Byggarnas bransch- och arbetsgivarorganisation), Måleriföretagen, Installatörsföretagen samt Sveriges Åkeriföretag.