Jobba hos oss

Intresserad av att jobba hos oss?

Kvalitets- och miljörevisorer

Vi söker personer med bred arbetslivserfarenhet, gärna av flera branscher, samt erfarenhet av arbete med ledningssystem. Det är också viktigt att du har kunskap och erfarenhet av ISO 9001 och ISO 14001 i första hand, har du även erfarenhet OHSAS 18001 är det meriterande. Det är inte nödvändigt att du har gått revisionsledarutbildning, det löser vi tillsammans för rätt person. Du bör ha ett tydligt kundfokus och vara nyfiken på kunders utmaningar och situation.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, engagerade kollegor och en effektiv organisation med korta beslutsvägar. Vårt system är effektivt med minimal administration och vi jobbar 100% elektroniskt, ingen pappershantering. Vår tid ska läggas på revision och försäljning, inte administration.

Vi ställer stort ansvar på våra underkonsulter, vilket innebär att du ansvarar för planering, kontakt, revision samt uppföljning av de kunder du tilldelas eller skaffar själv. Som underkonsult åt oss krävs att du kan fakturera dina uppdrag via eget företag eller via anställning i konsultförmedlingsföretag.

Ange ”Ansökan revisor” i ämnesfältet och skriv en kort beskrivning direkt i ett e-postmeddelande och skicka till peter.hallberg@sbcert.se.

 

Informationssäkerhetsrevisorer

Vi söker revisorer inom informationssäkerhet (ISO27001). För att vara aktuell som revisor inom informationssäkerhet förväntas du ha en gedigen erfarenhet av både ledningssystem och informationssäkerhet.

  • Du har akademisk examen. Gärna med inriktning på IT/Säkerhet/Management
  • Du har mer än 4 års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat informationssäkerhetsarbete, gärna från IT, Bank/Finans eller Försvar.
  • Du har genomfört minst 5 dagars revisionsledarutbildning för ISO 27001 med godkänt resultat.
  • Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du har förmåga att anpassa språk om terminologi rörande informationssäkerhet utifrån behovet och förmågan hos den du talar med.

Utöver detta är det meriterande om du arbetat med andra ledningssystemsstandarder som t.ex. ISO 9001 och ISO 14001. Det är bra om du har relevant revisionsledarutbildning för dessa standarder.

Som underkonsult åt oss krävs att du kan fakturera dina uppdrag via eget företag eller via anställning i konsultförmedlingsföretag.

Vi erbjuder spännande uppdrag, med goda villkor som uppdragsrevisor. Vi har en kompetent grupp som arbetar med informationssäkerhet och erbjuder löpande fortbildning och kompetensutveckling.

Ange ”Informationssäkerhetsrevisor” i ämnesfältet och skicka din ansökan till ulf.nordstrand@sbcert.se